63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 3 MAHALLEDE ÜST YAPI ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi, üst yapı çalışmaları kapsamında üç mahallede kilitli beton parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 3 MAHALLEDE ÜST YAPI ÇALIŞMASI
Advert
Paylaş:

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü yeni yol açma, stabilize ve kilitli beton parke ile yol yapım çalışmalarını program dahilinde devam ettiriyor. Bölgenin ihtiyacına ve alt yapı durumuna göre planlanan çalışmalarla hem ilçenin yol ağı genişliyor hem de yeni yollar ilçe sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Yürütülen üst yapı çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka, Kısas ve Sırrın mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler, bölgedeki deforme olmuş beton parkeleri de, yenileriyle değiştiriyor.

 

Haliliye Belediyesinin 4442263 numaralı İletişim Merkezine gelen taleplerinde kısa sürede çözümünü sağlayan Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçenin yol ağını genişletmek için yürütülen yol açma ve yol yapım çalışmalarının program dahilinde devam edeceği kaydedildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.