63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Haliliye

HALİLİYE BELEDİYESPOR, NİĞDE’DEKİ ŞAMPİYONAYA DAMGASINI VURDU

Haliliye Belediye Spor Kulübü, Niğde’de düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Kick Boks Türkiye Şampiyonasına damgasını vurarak, 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alıp takım halinde şampiyon oldu.

HALİLİYE BELEDİYESPOR, NİĞDE’DEKİ ŞAMPİYONAYA DAMGASINI VURDU
Advert
Paylaş:

Niğde’de, 20- 26 Temmuz tarihleri arasında 435 kulüp ve 4500 sporcunun katıldığı 15 Temmuz’un kahraman şehitlerinden Ömer Halisdemir’in adının verildiği Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Haliliye Belediye Spor, şampiyonanın gözde takımı oldu. Büyükler kategorisinde 67 kiloda Yıldırım Oğuz ve 71 kiloda Mevlana Altuntaş Türkiye Şampiyonu olurken, büyüklerde Fatma Hanım Gökçe 52 kiloda, yıldızlar kategorisinde Hidayet Ağolday da 34 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Gençler kategorisinde mücadele eden Menan Ağolday 51 kiloda, Reşat Akaltun 57 kiloda ve Hatice Taş ise 45 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Haliliye Belediye Spor, elde ettiği bu başarılarla da şampiyonada takım halinde Türkiye şampiyonu olan takım oldu.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şanlıurfaspor’un Fikstürü Açıklandı

Akışın sonuna geldiniz.