63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE’DE PARKLAR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞÜYOR

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yeni park yapım çalışmaları ve peyzaj düzenlemeleri ile parklar yaşam alanına dönüştürülürken, kamelyalar bakım ve onarımla ilk günkü halini alıyor.

HALİLİYE’DE PARKLAR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞÜYOR
Advert
Paylaş:

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

 

İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklarda ise bakım ve onarım yapıyor. Peyzaj düzenlemeleri ile rengarenk çiçekler toprakla buluşturulurken, mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için budama çalışmaları ile parklara estetik görüntü veriliyor.

 

PİKNİK MASALARI, BANK VE KAMELYALAR YERİNDE ONARILIYOR

 

Daha yeşil bir Haliliye için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sahada yürütülen çalışmaların yanı sıra müdürlük bünyesinde yer alan atölyelerde ise yıpranan piknik masaları, banklar ve kamelyalar onarılıyor. Ekipler tarafından düzenlemeleri yapılan ve yerinde onarılan piknik masaları, bank ve kamelyalar, ilk günkü görünümlerini kazanarak, yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.