63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

Hasan Atmaca daire başkanı oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına Hasan Atmaca getirildi. M. Burak Küçük’ ün sağlık sorunları nedeniyle Zabıta Daire Başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrılmasıyla boşalan bu göreve Zabıta Şube Müdürü Hasan Atmaca’nın getirilmesi Şanlıurfa kamuoyunda “Beyazgül’ den Zabıtaya isabetli atama ”olarak yorumlandı.

Hasan Atmaca daire başkanı oldu
Advert
Paylaş:

1994 yılından bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığını yürüten M.Burak Küçük, kalp rahatsızlığı nedeniyle 6 yıldan bu yana sürdürdüğü bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Küçük’ün  ŞUSKİ’ye Daire Başkanı olarak geçiş yapmasıyla boşalan Zabıta Daire Başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Hasan Atmaca görevlendirildi.
Memuriyet hayatına 1993 yılında Harran Üniversitesinde başlayan Hasan Atmaca Üniversitenin Güvenlik biriminde Güvenlik görevlisi, Güvenlik ekip amirliği görevlerinde bulundu. 2013 yılında Harran Üniversitesinden Şanlıurfa Belediyesine geçiş yapan Atmaca Zabıta memuru, Zabıta Komiseri, Zabıta Amirliği ile Güvenlik Zabıta Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yaklaşık 4 yıldan bu yana Zabıta Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Atmaca’nın Zabıta Daire Başkanlığına getirilmesi  Şanlıurfa kamuoyunda Beyazgül’den Zabıtaya isabetli atama olarak yorumlandı.
Şanlıurfa’da uzun yılar gazetecilik yapan Hasan Atmaca Hizmet gazetesinin yanı sıra Hürriyet Haber Ajansı, TRT, UBA,NTV,DHA,İHA ve Habertürk’ün muhabirliğini görevlerinde bulundu. Yaptığı haberler ile bir çok kez çeşitli gazeteciler cemiyetleri ile dönemin il yöneticilerinden ödül almıştı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.