63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Hizmet sektörünün açılımına dokuz kent daha pilot programa dahil edildi

Çin Ticaret Bakanlığı, ülkenin hizmet sektöründeki dışa açılmayı genişletmek amacıyla dokuz kentin pilot programa daha dahil edildiğini açıkladı.

Hizmet sektörünün açılımına dokuz kent daha pilot programa dahil edildi
Paylaş:

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Dalian, Ningbo, Xiamen, Qingdao, Shenzhen, Hefei, Fuzhou, Xi’an ve Suzhou olmak üzere toplam dokuz şehirde, telekomünikasyon, sağlık ve finansal hizmetler gibi hizmet sektörünün kilit alanlarını kapsayan 159 pilot çalışmanın uygulanacağı belirtildi.

Çin, kurallar, düzenlemeler, yönetim ve standartlar temelinde kurumsal dışa açılmayı ilerleterek yabancı işletmelere daha istikrarlı ve öngörülebilir bir politika ortamı sunmak amacıyla pilot programı Mayıs 2015’te Beijing’de başlatmıştı. Program daha sonra Nisan 2021’de Tianjin, Shanghai, Hainan ve Chongqing, Şubat 2023’te ise Shenyang, Nanjing, Hangzhou, Wuhan, Guangzhou ve Chengdun kentlerinin katılımıyla genişletildi.

Son eklemelerle birlikte pilot programın kapsadığı bölge sayısı 20’ye yükseldi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.