63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Hollanda Dışişleri Bakanı Berendsen Panamalı mevkidaşı Martinez-Acha ile görüştü

Lahey, 15 Nisan (Hibya)-Hollandalı ve Panamalı yetkililer Lahey’de bir araya gelerek sınır ötesi suçla mücadele, liman operasyonları ve su yönetimi gibi alanlarda iş birliğini ele aldı.

Hollanda Dışişleri Bakanı Berendsen Panamalı mevkidaşı Martinez-Acha ile görüştü
Paylaş:

Hollanda Dışişleri Bakanı Tom Berendsen, Lahey’de Panama Dışişleri yetkilisi Javier Martínez-Acha ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, Karayipler’de komşu olan iki tarafın ortak öncelikleri kapsamında sınır aşan organize suçlarla mücadele, liman operasyonları, su yönetimi ve benzeri alanlarda iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.

Taraflar ayrıca küresel ve bölgesel jeopolitik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede, Panama’nın uluslararası ve bölgesel gelişmelere dair yaklaşımı hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapıldığı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.