63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
KÜLTÜR - SANAT

Hülya Avşar'ın Yıllar Sonraki Tatlıses İtirafı: Onun Yüzünden Sibel Can'ı Yolmak İstedim

Hülya Avşar programının yeni bölüm fragmanında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Avşar kızı, Tatlıses'in sahneye kendisi yerine Sibel Can'ı seçmesine çok bozulduğunu söyledi.

Hülya Avşar'ın Yıllar Sonraki Tatlıses İtirafı: Onun Yüzünden Sibel Can'ı Yolmak İstedim
Advert
Paylaş:

Star TV'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu Muazzez Abacıolacak. Yayınlanan fragmanda Avşar kızının itirafları programa damga vuracak gibi görünüyor.

"SİBEL CAN'I YOLASIM VARDI"

Hülya Avşar yıllar sonra İbrahim Tatlıses ve Sibel Can'a dair şu itirafta bulundu: "İzmir Fuarı'nda İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkacaktık. Afişler basılmıştı. Ancak İbrahim Tatlıses, beni kadrodan attı. Yerime Sibel Can'ı aldı. Büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Çok ağladım. Sibel Can'ı yolasım vardı. Sonra imdadıma Muazzez Abacı yetişti. Beni alt kadrosuna dahil etti."

NE OLMUŞTU?

Sibel Can o dönem rahmetli Fahrettin Aslan'ın sahibi olduğu Maksim Gazinosu'nda konser veriyordu. İddiaya göre; Hülya Avşar'a kızan İbrahim Tatlıses, Fahrettin Aslan'ı aradı ve "Sibel'i bu gece gönderdin gönderdin. Yoksa bir daha senin gazinolarının hiçbirinde sahneye çıkmam" dedi. Sibel Can ilk uçakla İzmir'in yolunu tuttu.

 

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SİVEREK KIRSALINDA BETON YOL ÇALIŞMASI

Akışın sonuna geldiniz.