63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

IDF: Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandı

Jerusalem, 31 Temmuz (Hibya) - İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandığını ve içlerinden bin 850 kişinin Filistin İslami Hareketi ile bağlantılı olduğunu açıkladı.

IDF: Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandı
Advert
Paylaş:

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandığını ve içlerinden bin 850 kişinin Filistin İslami Hareketi ile bağlantılı olduğunu açıkladı.

IDF, gerçekleştirilen saldırılar hakkında şu açıklamayı yaptı:

"IDF birlikleri bu gece Binjamin Tugayı'na bağlı Attara köyünde operasyon gerçekleştirdi ve 7 Ocak'ta Britanya Polisi kavşağında, Amar Mansour ve Dr. Lara Tanus'un hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı gerçekleştiren, Morid Da'adhia'nın evini yok etti. Operasyon sırasında Batı Şeria genelinde, silah üretimi için kullanılan bir tezgah ve üç silah ele geçirildi. Ayrıca, saldırıya katılan diğer teröristlerin evleri için yıkım emirleri verildi. Bu hafta boyunca, güvenlik güçleri Burqa'da ve Deheisha'da aranan yaklaşık 40 kişiyi tutuklamak için iki operasyon gerçekleştirdi, silahlar ele geçirildi ve birçok şüpheli sorgulandı."

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.