63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İletişim Başkanlığı 21 ülkeden gazetecileri Türkiye'de ağırlıyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10'uncu yılı dolayısıyla düzenlenen "15 Temmuz Uluslararası Medya Programı" kapsamında 21 ülkeden 41 uluslararası medya temsilcisini Türkiye'de ağırladığını duyurdu.

İletişim Başkanlığı 21 ülkeden gazetecileri Türkiye'de ağırlıyor
Advert
Paylaş:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10'uncu yıl dönümü kapsamında düzenlenen "15 Temmuz Uluslararası Medya Programı"na ilişkin açıklama yaptı.

İletişim Başkanlığı'nın açıklamasına göre program kapsamında ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Güney Kore, Fas, Etiyopya, Polonya, Güney Afrika, Kazakistan, Katar, Nijerya, Karadağ, Özbekistan, Mozambik, Senegal, Tanzanya ve KKTC'den gelen toplam 41 uluslararası medya temsilcisi Ankara ve İstanbul'da ağırlanıyor.

Programın, 15 Temmuz'a ilişkin uluslararası kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine katkı sunması ve Türkiye'nin demokrasi mücadelesinin uluslararası medya temsilcilerine aktarılması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Endeks şirketlerinde değişiklik

Akışın sonuna geldiniz.