63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İliev, Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Keryazov'a devretti

Sofya, 8 Mayıs (Hibya)- Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanı Encho Keryazov, Dimitar İliev’den görevini teslim aldı.

İliev, Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Keryazov'a devretti
Paylaş:

Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Dimitar İliev, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini  Encho Keryazov'a devretti.

İliev, “Görevi Sayın Encho Keryazov'a devretmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Encho'yu spor ve Bulgaristan çocukları için önemseyen bir kişi olarak tanıyorum” dedi.

Encho Keryazov, Bulgar sporunun ve gençlerinin geleceği için sorumluluğun bilinciyle görevi kabul ettiğini vurguladı.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Kerzayov, “Elit spor, Bulgaristan'ın dünyaya açılan kartvizitidir. Sağlıklı çocuklar, güçlü bir Bulgaristan demektir” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Servet Gayrimenkul'ün faaliyet raporu

Akışın sonuna geldiniz.