63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İmamoğlu: Adalet ekmek gibi, su gibi herkese gereklidir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çarşı davasındaki beraatlerden sonra şehir plancısı Tayfun Kahraman’ı hatırlattı.

İmamoğlu: Adalet ekmek gibi, su gibi herkese gereklidir
Paylaş:

İmamoğlu, Gezi Parkı Direnişi ile ilgili Beşiktaş Çarşı Grubu’na yönelik açılan davadan beraat kararı çıkmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Yol arkadaşımız, şehir plancı Tayfun Kahraman’ın da bir an önce adalete kavuşmasını bekliyoruz. Adalet ekmek gibi, su gibi herkese gereklidir." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.