63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İmamoğlu: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını kabul etmiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını kabul etmediğini belirtti.

İmamoğlu: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını kabul etmiyoruz
Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı İmamoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını kabul etmediğini vurguladı.

Herkesin bu kararın yargıya siyasetin müdahalesi olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bu uygulamaların altında imzası olan akıl elbet millet iradesine yenilecek ve o koltuklardan gidecek. Milletimize sözümüzdür." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.