63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İspanya Başbakanı Sanchez, Arnavut mevkidaşı ile görüştü

Tiran, 16 Mayıs (Hibya) - İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Tiran’da görüşme gerçekleştirdi.

İspanya Başbakanı Sanchez, Arnavut mevkidaşı ile görüştü
Paylaş:

İspanya Başbakanı Sanchez, Arnavutluk'taki gününe, sosyal demokrat, Avrupa yanlısı ve ilerici bir programla liderliğini yeniden teyit eden Başbakan Edi Rama il görüşerek başladığını söyledi.

Sanchez, barış ve istikrar için belirleyici bir anda Avrupa Siyasi Topluluğu'na katıldıklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.