63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, EIB Başkanı Calvino ile bir araya geldi

Davos, 23 Ocak (Hibya)-İspanya Dışişleri ve Uluslararası İş Birliği Bakanı Jose Manuel Albares, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2026 kapsamında Avrupa Yatırım Bankası (EIB) Başkanı Nadia Calvino ile uluslararası gündemi ve Avrupa’nın geleceğini görüştü.

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, EIB Başkanı Calvino ile bir araya geldi
Paylaş:

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, Dünya Ekonomik Forumu 2026 kapsamında EIB  Başkanı Calvino ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Albares, “WEF 2026’da EIB Başkanı Nadia Calvino’yu yeniden görmek ve kendisiyle görüşmekten memnuniyet duydum. Başlıca uluslararası meseleleri ve vatandaşlarına güvenlik ile refah sunan egemen, güçlü ve birlik içindeki bir Avrupa’yı savunmanın önemini ele aldık” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.