63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, Lübnan Cumhurbaşkanı Aoun ile görüştü

Beyrut, 15 Ocak (Hibya) - İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Aoun ile bir araya geldi.

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, Lübnan Cumhurbaşkanı Aoun ile görüştü
Paylaş:

İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Albares, Lübnan'ın yeni Cumhurbaşkanı Joseph Aoun ile yaptığı görüşmede, İspanya’nın siyasi istikrar, yeniden yapılanma ve güvenlik önceliklerine verdiği desteği ilettiğini söyledi.

Albares, İspanya’nın ateşkes anlaşmasının uygulanmasında kilit rol oynayan Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü misyonuna bağlılığını sürdürdüğünü belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.