63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

İstanbul Kadıköy'de Bavuldan Bomba Çıktı

Polis, Kadıköy ve Maltepe'de düzenlediği iki ayrı operasyonda çok sayıda molotof, el yapımı bomba ve av tüfeği ele geçirdi.

İstanbul Kadıköy'de Bavuldan Bomba Çıktı
Paylaş:

İstanbul'daki Suruç protestolarında polisin arama yaptığı 2 kişinin elindeki bavuldan 3 adet el yapımı bomba, çok sayıda havai fişek ve molotof kokteyli ele geçirildi.

 

POLİS MÜDAHALE ETTİ

 

Kadıköy'de akşam saatlerinde Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan bombalı saldırıyla ilgili basın açıklaması yapmak için toplanan yaklaşık bin 500 kişilik gruba polis müdahale etti. Bir saat süren müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan göstericilerle polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polis, şüpheli iki kişiyi durdurarak arama yaptı.

 

BAVULDAN BOMBA ÇIKTI

 

 

Şüphelilerin elindeki bavulun içerisinden 3 adet el yapımı bomba, çok sayıda havai fişek ve Molotof kokteyli ele geçirdi. Olayla ilgili şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. Öte yandan polis ekipleri gelen ihbar üzerine Maltepe, Mesut Caddesi'nde metruk bir binaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yaklaşık 60 Molotof kokteyli, 1 adet av tüfeği, 25 adet av tüfeğine ait fişek ve içinde benzin bulunan bidon ele geçirildi. Her iki olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.