63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

″İstanbul’un En Güzel Kızı″ oyunu Yenimahalle'de

Yenimahalle Belediyesi, Tiyatro Festivali kapsamında oyuncu Bülent Şakrak’ın sahnelediği “İstanbul’un En Güzel Kızı” oyununu izleyici ile buluşturdu.

″İstanbul’un En Güzel Kızı″ oyunu Yenimahalle'de
Advert
Paylaş:

Levent Tülek’in yazdığı, Mehmet Birkiye’nin yönettiği ve yapımcılığını Şakrak Ali’nin üstlendiği tiyatro oyunu Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Salonu’nda sahnelendi. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Naki Demir ve belediye meclis üyeleri de izledi.

65 dakika, tek perde olarak sahnelenen ve ünlü oyuncu Şakrak’ın “Benim kendi prodüksiyonum olarak yaptığım ilk iş” dediği “İstanbul’un En Güzel Kızı” oyununda, oto tamircisi Oktay’ın tamirhanesine gelen ve hayallerini süsleyen kırmızı klasik araç ile kurduğu saplantılı bağ etkili bir dille izleyiciye aktarıldı. 

Tiyatro keyfi sonrasında izleyicilere seslenen Başkan Yaşar, “Yenimahalle, sanatın ilçesidir. Sanat, insanlara yaşamayı sevdirir. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşündüğü gibi biz de ülkenin aydınlık geleceğini sanatta görüyoruz. Çünkü sanat sevgi, barış ve kardeşlik demektir. Yenimahalle’de vatandaşlarımızın kültür ve sanattan uzak kalmaması için düzenlediğimiz tiyatro festivalimiz tüm hızıyla sürüyor. Değerli sanatçılarımızı salonlarımızda ağırlayarak halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.