63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İş’te Konak Ofisi aracılığıyla bin 144 kişi istihdam edildi

Konak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İş’te Konak Personel İstihdam Ofisi, açılışından bu yana toplam bin 144 vatandaşın işe yerleştirilmesini sağladı.

İş’te Konak Ofisi aracılığıyla bin 144 kişi istihdam edildi
Advert
Paylaş:

Konak Belediyesi tarafından hizmete açılan İş’te Konak Personel İstihdam Ofisi, yerel iş gücü piyasasına yönelik verilerini paylaştı. 

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu döneminde kurulan ve yaklaşık 10 bin üyeye ulaşan ofis; bugüne kadar 120 toplu iş görüşmesi organize etti. İstihdam edilen bin 144 kişinin 480’ini kadınlar, 664’ünü erkekler oluştururken, bu süreçte 61 engelli vatandaşın da işe yerleşimi sağlandı. 

Ofis aracılığıyla istihdam edilen Sinan Dindar, Kadir Etkin Öztürk ve Dilan Kara gibi vatandaşlar, merkezin başvuru ve mülakat süreçlerine dair teknik süreçleri paylaştı. 

Orman ürünleri sektöründeki faaliyet gösteren Tamuğur firmasında Forklift Operatörü olarak çalışmaya başlayan Sinan Dindar, İş’te Konak’a başvurmasının hemen ardından işe girdiğini belirtti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.