63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İtalya Başbakanı Meloni, Ürdün Kraliçesi Rania ile görüştü

Roma, 9 Nisan (Hibya) - İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Ürdün Kraliçesi Rania ile görüşme gerçekleştirdi.

İtalya Başbakanı Meloni, Ürdün Kraliçesi Rania ile görüştü
Paylaş:

İtalya Başbakanı Meloni, Ürdün Kraliçesi Rania bir araya geldiğini açıkladı. Görüşmede Kraliçe Rania'nın ulusal ve küresel düzeyde çok sayıda girişim başlattığı İtalya ile Ürdün arasındaki eğitim, aile ve çocuk koruma alanları da dahil olmak üzere mükemmel ikili işbirliğinin vurgulandığını söyledi.

İkili görüşmede ayrıca Gazze'deki insani durum hakkında derinlemesine bir fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Meloni, “Özellikle Gazze için Gıda ve Sky Hope girişimleri aracılığıyla sivil halka yardım ulaştırmak amacıyla Milletlerimiz arasında halihazırda mevcut olan önemli iş birliğini daha da güçlendirdik.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.