63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

İzmit'te Baba Dehşeti! 17 Yaşındaki Kızını Öldürüp Kafasına Sıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kızını tabanca ile öldüren baba, başına ateş ederek intihar etti.

İzmit'te Baba Dehşeti! 17 Yaşındaki Kızını Öldürüp Kafasına Sıktı
Advert
Paylaş:

 

İzmit'te, 41 yaşındaki Erdal Güllü, kızı 17 yaşındaki Rana Güllü'yü tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra başına dayadığı silahı ateşledi. Ağır yaralanan Erdal Güllü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  Polis olay yerinde incelemede bulunuyor.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Alınan bilgiye göre, Cedit Mahallesi  Turan Güneş Caddesi'nde bir apartman dairesinde silah sesleri duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Çalmalarına rağmen evden cevap gelmeyince kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Rana Güllü (17) ile babası Erdal Güllü'yü (41) silahla vurulmuş halde yerde yatarken buldu.

KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.