63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kafein Yazılım'dan ortaklık kurma kararı

Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş, Suudi Arabistan'da bağlı ortaklık kurma kararı aldı.

Kafein Yazılım'dan ortaklık kurma kararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin uluslararası faaliyetlerini genişletmek ve ihracat kapasitesini artırmak amacıyla, yazılım ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet göstermek üzere Suudi Arabistan Krallığı'nda kurulacak Kafein Technology Solutions Limited Şirketi'ne, her bir payın itibari değeri 1.000 SAR (Suudi Riyali) olmak üzere 100 adet paya karşılık 100.000 Suudi Riyali sermayeyle yüzde 100 oranında iştirak ederek kurucu ortak olunmasına ve şirketimiz adına ilgili kuruluş işlemlerini yürütmek ve münferit ahzu kabz yetkisiyle şirketi en geniş şekilde temsil ve ilzam etmek üzere şirketimiz satış ve iş geliştirme direktörü Baki Aktürk'ün müdür olarak atanmasına karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hak kullanımı

Akışın sonuna geldiniz.