63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

KALE ETEĞİ YKIM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkım çalışmalarında sona gelindi. Gürültü ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla yoğun çalışma içerisine giren Büyükşehir ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

KALE ETEĞİ YKIM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
Advert
Paylaş:

 

Seçim vaatlerinde ilk sıralarda yer alan kale eteğindeki evlerin kamulaştırılması ve ardından yıkılması hususunu göreve geldiği ilk günden bu yana takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile süren yıkım çalışmalarında sona gelindi.

283 konut ve 17 işyerinin kamulaştırmasını kapsayan bölgede vatandaşlar, yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür ettiler. 32 bin 100 metrekarelik alanda yer alan harabeye dönüşmüş yapıların yıkılmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, yıllardır bölgede süren sorunun Başkan Beyazgül ile çözüme kavuştuğunu dile getirdiler.

Vatandaşlar, "Binalar kendiliğinden artık yıkılıyordu. Soruna Başkan Beyazgül el attı ve alanı kamulaştırdı. Mevcut yerin turizme kazandırılması da bizleri mutlu ediyor. Tüm çalışmalarından dolayı Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.