63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kallas: Birlikte çalışmamız, ABD’nin çıkarınadır

Brüksel, 6 Aralık (Hibya)- Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Kaja Kallas, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) hala en büyük müttefikleri olduğunu belirterek, “Birlikte çalışmamız, ABD’nin çıkarınadır.” dedi.

Kallas: Birlikte çalışmamız, ABD’nin çıkarınadır
Paylaş:

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Kallas, Avrupa’nın, özellikle Rusya’ya karşı, kendi gücünü uzun süredir küçümsediğini söyledi.

Daha özgüvenli olmaları gerektiğini ifade eden Kallas, “Amerika Birleşik Devletleri hâlâ en büyük müttefikimizdir. Ve birlikte çalışmamız, ABD’nin çıkarınadır.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.