63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kallas: Rusya ekonomisinin ciddi bir darbe aldığını görmeye başladık

Brüksel, 22 Ocak (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Kaja Kallas, Rusya'nın ekonomisinin ciddi bir darbe aldığını görmeye başladıklarını belirtti.

Kallas: Rusya ekonomisinin ciddi bir darbe aldığını görmeye başladık
Paylaş:

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Kallas, Rusya'nın her geçen gün savaşını sürdürmesi dolayısıyla bedelinin artması gerektiğini belirtti.

Rusya'nın ekonomisinin ciddi bir darbe aldığını görmeye başladıklarını söyleyen Kallas, "AB'nin gücü var. Ukrayna'nın savaşı kazanmasına yardımcı olabilir." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.