63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kanada Başbakanı Carney: İhracatımızı artırmaya hazırız

Ottawa, 4 Ağustos (Hibya) - Kanada Başbakanı Mark Carney, Kanada'da dünyanın ihtiyaç duyduğu her şeyin bulunduğunu ve ihracatı artırmaya hazır olduklarını söyledi.

Kanada Başbakanı Carney: İhracatımızı artırmaya hazırız
Advert
Paylaş:

Kanada Başbakanı Carney, Kanada'da dünyanın ihtiyaç duyduğu her şeyin bulunduğunu ve ihracatı artırmaya hazır olduklarını ifade etti.

Vancouver Limanı'nda, ürünleri uluslararası pazarlara nasıl daha etkili bir şekilde ihraç edebileceklerini ele aldığını belirten Carney, “Ticaret ortaklıklarımızı güçlendirip çeşitlendirirken, sektörlerin ve çalışanların bu talebi karşılamak için ihtiyaç duydukları araçlara sahip olmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.