63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kanada Dışişleri Bakanı Anand, Sırp mevkidaşı Duric ile görüştü

Ottawa, 25 Mayıs (Hibya)- Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Sırbistan Dışişleri Bakanı Marko Duric ile bir araya gelerek iki ülke arasındaki diplomatik ilişkileri ve ortak projeleri ele aldı.

Kanada Dışişleri Bakanı Anand, Sırp mevkidaşı Duric ile görüştü
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Sırbistan Dışişleri Bakanı Marko Duric ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmenin ana nedenlerine ve diplomatik önemine değinen Anand, “Bugün Sırp mevkidaşım Marko Duric ile diplomatik ilişkilerin 85. yıldönümünü ve Kanada ile Sırbistan arasındaki direkt uçuşların yeniden başlatılmasını kutlamak için bir araya geldim” ifadelerini kullandı.

Görüşmede ele alınan stratejik konular hakkında bilgi veren Bakan Anand, “Ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmenin, Batı Balkanlar'da istikrarı sağlamanın ve halklar arası bağlarımızı derinleştirmenin yollarını görüştük” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.