63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kanada Dışişleri Bakanı Anand'dan, Filipinler’e deprem sonrası taziye mesajı

Ottawa, 8 Haziran (Hibya)-Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Mindanao Adası’nı vuran ve en az 32 kişinin hayatını kaybettiği depremin ardından Filipinler’e destek mesajı verdi.

Kanada Dışişleri Bakanı Anand'dan, Filipinler’e deprem sonrası taziye mesajı
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Mindanao Adası’nı vuran ve en az 32 kişinin hayatını kaybettiği depremin ardından Filipinler’e destek mesajı verdi.

Anand, yaptığı açıklamada Kanada’nın bu zor dönemde Filipinler’in yanında olduğunu belirterek, düşüncelerinin hayatını kaybedenlerin aileleri ve yas tutan tüm kişilerle birlikte olduğunu ifade etti.

Kanada’nın en içten taziyelerini iletmek amacıyla Filipinler Dışişleri Bakanı Ma. Theresa Lazaro ile temasa geçtiğini belirten Anand, depremden etkilenenlere destek mesajını yineledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.