63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Karabük’te altyapı çalışmaları gece sürdürülüyor

Karabük Belediyesi, kent merkezinde yürüttüğü altyapı yenileme çalışmalarını gece saatlerinde sürdürüyor. Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda içme suyu ve kanalizasyon hatları yenileniyor.

Karabük’te altyapı çalışmaları gece sürdürülüyor
Paylaş:

Gece boyunca sahada görev yapan ekipler, çalışmaların şehir içi trafik ve ticari faaliyetleri aksatmaması için yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların, asfalt serimi öncesinde planlı şekilde yürütüldüğü ve bu sayede üstyapının daha dayanıklı hale getirilmesinin hedeflendiği belirtiliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Bizim temel gayemiz, hemşehrilerimizin yeni güne herhangi bir aksama yaşamadan, konforlu bir şehirde uyanmasıdır. Günlük hayatın akışını bozmamak adına bu çalışmaları gece gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.