63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Karaçalı’da halkın katılımıyla meclis toplantısı yapıldı

Diyarbakır, 6 Ağustos (Hibya) – Sur Belediyesi Eş Başkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan, meclis üyeleri ile birlikte ağustos ayının üçüncü meclis toplantısını, halkın katılımıyla gerçekleştirdi.

Karaçalı’da halkın katılımıyla meclis toplantısı yapıldı
Paylaş:

Sur Belediyesi Eş Başkanları Önkol ve Örhan, meclis üyeleri ile birlikte ağustos ayının üçüncü meclis toplantısını, Sur’a bağlı Karaçalı Mahallesi’nde halkın katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantının ardından eş başkanlar, mahallede yaşayan yurttaşların sorunlarını tek tek dinledi.

Söz alan yurttaşlar, mahallelerinde yaşanan sorunlara çözüm bulunması gerektiğini belirterek, eş başkanların, mahallelerinde toplantı gerçekleştirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sur Belediyesi Eş Başkanları, “Meclis toplantılarımızın bir gününü halka açık şekilde, halkla birlikte gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor; yaşadığınız sorunları yerinde dinlemek ve birlikte ortak çözüm yolları geliştirmek istiyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.