63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Karaköprü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında BELKAR şirketine bağlı 107 personel için toplu iş sözleşmesi imzalandı

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ
Paylaş:

 

 

Karaköprü Belediyesi kendisine bağlı BELKAR şirketinde bulunan 107 personel için yetkili Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve personel adında yetkilendirilen Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak tarafından atılan imzalar sonucu gerçekleştirilen sözleşmeyle işçilerin maaş ve haklarında gerekli düzenlemeler yapıldı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını dilerken, "Gönül isterdi ki bütçemiz ve şartlarımız daha uygun olsun da personelimize daha fazla imkan sunalım. Biz personelimiz için şartlarımızı gerçekten zorladık ve elimizden geldiğince onların faydasına bir sözleşme yapmaya çalıştık. Personelimizin de ilçemiz için yapacakları hizmetlerle bunun karşılığı vereceğinden şüphem yok. Toplu iş sözleşmemiz BELKAR şirketimize bağlı personelimize ve belediyemize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

 

Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da Başkan Baydilli'ye ve şirket yönetimine gösterdikleri fedakarlıklar için personel adına teşekkür etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Vali Erin’den Miraç Kandili Mesajı

Akışın sonuna geldiniz.