63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR FİDANSPOR'A BİLENİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta şampiyonluk hedefleyen Karaköprü Belediyespor, pazar günü evinde oynayacağı Kahramanmaraş Fidanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR FİDANSPOR'A BİLENİYOR
Advert
Paylaş:

TFF Bölgesel Amatör Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Karaköprü Belediyespor, pazar günü Kahramanmaraş ekibi Fidanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Faruk Çelik Spor Kompleksinde yapılan antrenmanda 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yapılırken, futbolcuların hırslı olması dikkat çekti.

Antrenman sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Tosun pazar gübü zorlu bir rakiple karşılaşacaklarına dikkat çekerek, " Daha önce oynadığı maçı etüt ettim ve rakibin zorluğunu gördüm. Zor bir maç olacak ancak galip gelmek için mücadele edeceğiz. Maç öncesi son provaları yapıp maça hazır şekilde çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

16 yaşındaki genç oyuncu Vedat Yeşilkaya hakkında da konuşan Tosun şunları söyledi:

"Genç oyuncu oynatma mecburiyetimiz var ancak Vedat'ı mecburiyetten değil mücadele ettiği ve oyunun bir parçası olduğu için oynatıyoruz. Oyunda kaldığı sürede oyunun da bir parçası oldu. "

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLIYOR

Akışın sonuna geldiniz.