63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

KARAKÖPRÜ KIŞA HAZIRLANIYOR

Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış ayları gelmeden ilçedeki mahallelerde kilitli parke taşı serimi ve kaldırım çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ekipler Atakent Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan sokaklarda kilitli parke taşı serimi yaparak mahalleyi kış öncesi çamurdan kurtarıyor.

KARAKÖPRÜ KIŞA HAZIRLANIYOR
Advert
Paylaş:

 

Karaköprü Belediyesi, kış ayları gelmeden ilçeyi tozdan ve çamurdan kurtarmak için kilitli parke taşı ve kaldırım serimi yapıyor. Atakent Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan sokaklarda yapılan kilitli parke taşı serimi ve kaldırım çalışmaları hızla devam ederken, diğer mahallelerde de kış aylarından önce çalışmaların yapılması hedefleniyor.

Atakent Mahallesi Muhtarı Hasan Gümük, yaptığı açıklamada Karaköprü Belediyesi’nin mahallede yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli mahallemizin sorunlarıyla ilgileniyor. Kış ayları gelmeden mahallemizdeki yollarda kilitli parke serimi yapılıyor. Başkanımıza ve Fen işleri ekiplerine özverili çalışmalarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla alt yapısı biten tüm mahallelerde kış aylarından önce yol ve kaldırım çalışmasına devam edecek.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BÜYÜKŞEHİR'DEN AŞURE İKRAMI

Akışın sonuna geldiniz.