63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

KARAKÖPRÜ'DE GENÇLER İÇİN ROBOTİK KODLAMA KURSU AÇILIYOR

Karaköprü Belediyesi Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezinde gençler için geleceğin mesleklerinden olan robotik kodlama ve stem kursu açılıyor

KARAKÖPRÜ'DE GENÇLER İÇİN ROBOTİK KODLAMA KURSU AÇILIYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Karaköprü Belediyesi eğitime katkı sunmak ve gençliğe destek için çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa’da bir ilk olarak ilçeye kazandırılan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezinde

Mesleki Eğitim Kursları (KARAMEK) bünyesinde gençler için ‘Robotik Kodlama ve Stem’ kursu açılıyor.

Geleceğin en gözde mesleklerinden olan kodlama, yazılım ve stem konularında verilecek olan eğitimle birlikte gençler kendisini bu alanda geliştirmek için gereken temel yöntemleri yenilikçi bir yaklaşım ve eğitim ile öğrenecekler.

Karaköprü Belediyesi El Battani Bilim Merkezinde 15 Aralık’ta başlayacak, sabah ve öğlen grubu olarak verilecek kurs toplam 90 saat sürecek. Alanında uzman eğitmenler ile gerçekleşecek kurs için yirmişer kişilik sınırlı kontenjan bulunurken, kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere “Millî Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi tarafından onaylı sertifika verilecek.

Kursa başvurmak isteyen vatandaşlar son başvuru tarihi olan 8 Aralık tarihine kadar www.karamek.com adresinden başvuru formunu doldurarak başvurusunu gerçekleştirebilecek.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Eyyübiye Gençliği Motivasyonu Yakaladı

Akışın sonuna geldiniz.