63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

KARAKÖPRÜ’NÜN MAÇI KAHRAMANMARAŞ’TA OYNANACAK

Karaköprü Belediyespor’ un TFF 3. Lig’in üçüncü haftasında sahasında Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maç 11 Nisan Stadının zemininin bakımda olması nedeniyle Kahramanmaraş’ta oynanacak.

KARAKÖPRÜ’NÜN MAÇI KAHRAMANMARAŞ’TA OYNANACAK
Advert
Paylaş:

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor’ un üçüncü hafta sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının oynanacağı yerde zorunlu değişikliğe gidildi. Karaköprü Belediyespor’ un stadının inşaatının devam etmesi ve maçlarını oynadığı 11 Nisan stadyumunun (GAP Arena) zemininin bakımda olması nedeniyle karşılaşma Kahramanmaraş’ta oynanacak.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadında oynanacak maç 16 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat zorunlu bir değişiklik nedeniyle Tarsus İdmanyurdu maçını Şanlıurfa dışında oynayacaklarını dile getirerek, “Maçlarımızı oynadığımız 11 Nisan stadının zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması ve onarımda olması nedeniyle bu haftaki iç saha maçımızı Kahramanmaraş’ta oynayacağız. İnşallah kendi stadımızın inşaatı bittiğinde maçlarımızı Karaköprü’de kendi stadımızda oynayacağız. Bizim tek hedefimiz bu maçı kazanıp grupta üst sıralarda kalmaktır. Statlarını bize açan Kahramanmaraş camiasına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grupta oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 3 puan ve averajla 6. Sırada yer alıyor.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.