63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Hakemi,Özkahya Çizgiyi Geçen Topta Golü Vermediler

Kasımpaşa - Galatasaray maçı hakemi Halis Özkahya, ev sahibi ekibin atağında çizgiyi geçen topu gol olarak saymadı, futbolcular sahada isyan etti.

Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Hakemi,Özkahya  Çizgiyi Geçen Topta Golü Vermediler
Advert
Paylaş:

Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 26. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

 

Sarı-kırmızılı takımın ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda Ryan Donk önünde kalan topa çok sert vurdu. Önce üst direğe sonra yere çarpan top daha sonra Muslera'nın ellerinde kaldı.

 

HAKEM OYUNU DEVAM ETTİRDİ

 

Bu pozisyonda Kasımpaşalı futbolcular topun geçtiğini belirtirken, orta hakem Halis Özkahya ve çizgi hakemi Alper Ulusoy göz göze geldi. Ancak iki hakem topun çizgiyi geçmediği yönünde karara vardı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.