63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Katar ve Finlandiya arasında diplomatik görüşme gerçekleştirildi

Doha, 23 Haziran (Hibya)- Katar Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Ahmed bin Hassan Al Hammadi, Finlandiya Dışişleri ve Savunma Bakanlığı Siyasi Devlet Sekreteri Pasi Rajala ile Doha’da bir araya geldi.

Katar ve Finlandiya arasında diplomatik görüşme gerçekleştirildi
Advert
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre Katar Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Ahmed bin Hassan Al Hammadi, Finlandiya Dışişleri ve Savunma Bakanlığı Siyasi Devlet Sekreteri Pasi Rajala ile Doha’da görüştü.

Görüşmede, iki ülke arasındaki iş birliği ve bu ilişkilerin geliştirilmesine yönelik adımlar ele alındı.

Tarafların ayrıca ortak ilgi alanlarına giren bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.