63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Kenan Işık Gözlerini Açtı

Ünlü sunucu Kenan Işık'ın gözlerini açmasıyla beraber sağlık durumu giderek umut vermeye başladı.

Kenan Işık Gözlerini Açtı
Advert
Paylaş:

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, eşinin sağlığında her gün biraz daha ilerleme olduğunu belirterek şöyle dedi: "Gözlerini açtı. Bilincinin yerine gelmesini bekliyoruz" dedi. Işık, tiyatrocunun bilinci kapalı olmasına rağmen gözlerini açmasının, dokunmaya tepki vermesinin umutlarını artırdığını belirtti.

 

DOKTORLARIN UMUDU VAR

 

Tiyatrocuya bu zor zamanlarında şiir dinleten, şarkı çalan, kitap okuyan Beril Işık, şunları söyledi: "Süreç uzun olacak. Seslenildiğinde, dokunulduğunda yüz ifadesinin mutluluk tablosu çizmesi beni sevindiriyor. Şimdi gözlerini açıyor. Dokunulduğunda yüzünde ve vücudunda kıpırdanmalar oluyor. Algıları açık; ama bilinci açılmadı. Doktorlar umutlu konuşuyor. Bir an önce bilincinin yerine gelmesini ve bizi tanımasını bekliyoruz."

 

"SABIRLI OLMAMIZ LAZIM"

 

İlerleyen süreçte konuşmaya başlayarak ünlü oyuncunun tepkilerini ölçeceklerini dile getiren Beril Işık, "Sabırlı olmamız lazım. Ona dokunduğumuz zaman kıpırdayarak tepki vermesi büyük bir gelişme. Bu gelişmeler bizi sevindiriyor. Hissediyor, algılıyor ve yaptıklarımıza cevap veriyor" ifadelerini kullandı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.