63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Keşan Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı

Keşan Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası) arasında 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı
Paylaş:

Keşan Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine; Keşan Belediye Başkanı  Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Bilgin Atlı ve İsmail Büyükvarlık, Başkan Vekili Rasim Ergene, TÜM-BEL-SEN Edirne Şube Başkanı Bedri Kara, TÜM-BEL-SEN Keşan İşyeri Temsilcisi Ercüment Çayır ve sendika temsilcileri katıldı.

Özcan, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Keşan Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında, belediyemizde görev yapan 133 memurumuzu kapsayan 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi’ni imzalamak için bir araya geldik. Onların emeği, disiplini ve fedakârlığı sayesinde Keşan’a her gün daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz. Yeni toplu iş sözleşmemizin belediyemize, çalışanlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.