63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kıraç Galvaniz, sigorta primi işveren desteğinden yararlanacak

Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş, sigorta primi işveren desteğinden yararlanma kararı aldı.

Kıraç Galvaniz, sigorta primi işveren desteğinden yararlanacak
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Bozüyük yatırımı, yatırım teşvik belgesi kapsamında öngörülen süre içerisinde başarıyla tamamlanmış olup, Bozüyük fabrikasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan denetim akabinde yatırım teşvik belgesi harcamaları uygun bulunarak belge kapatılmıştır. Söz konusu yatırımın tamamlanması neticesinde, teşvik belgesi kapsamında hak kazanılan sigorta primi işveren desteğinden ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde yararlanılacaktır. Bahse konu destek, azami 6 yıl toplam 127.044.561 TL destek tutarına ulaşılıncaya kadar kullanılabilecektir. Belge kapsamında kurumlar vergisi indirimi (yüzde 70, YKO yüzde 30) ve diğer indirimler kullanılmaya devam edecektir. Bu teşvikten elde edilecek katkının, şirketimizin operasyonel verimliliğine, mali yapısına ve nakit akışına olumlu yönde katkı sağlaması beklenmektedir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.