63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

KIRMIZI KURDELE PROJESİ İLE KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR

Haliliye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırmızı Kurdele Projesi ile açılan kurslarda, kadınlar okuma yazma öğreniyor.

KIRMIZI KURDELE PROJESİ İLE KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitim alanında yürüttüğü çalışmalar sonucunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, millet evleri ve kadın destek merkezlerinde kadınlara yönelik okuma yazma kurslarını faaliyete sundu. Yetişkin kadınlara yönelik açılan kurslara talepler yoğun olurken, Kovid-19 tedbirleri kapsamında dersler gerçekleştiriliyor. Kayıtların devam ettiği proje kapsamındaki kurslarda, başarılı olan kursiyerlere de Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecek.

Okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve hayallerini gerçekleştirdiklerini ifade eden kursiyerler, kendilerine sağlanan imkândan dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

 

Kırmızı Kurdele Projesi kapsamında açılan kurslara kayıtlar devam ettiği kaydedildi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.