63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
EĞİTİM

Kırtasiyeci Sahte Karne Hazırlarken Yakalandı! Takdir, Teşekkür, Hepsi Var

Mersin Tarsus'ta sahte evrak hazırlayan bir kırtasiyeci dükkanında yakalandı. Öğrencilerin takdir ve teşekkür belgesi satın aldığı ortaya çıktı.

Kırtasiyeci Sahte Karne Hazırlarken Yakalandı! Takdir, Teşekkür, Hepsi Var
Advert
Paylaş:

Mersin'de sahte karne ve belge hazırlayan kırtasiyeci gözaltına alındı.

 Tarsus ilçesinde polis ve zabıta ekipleri, ihbar üzerine Gaziler Mahallesi'ndeki kırtasiyeyi incelemeye alarak sahte karne hazırlandığını belirledi.

SAHTE KARNELER BULUNDU

Ekipler ortak çalışmayla 'baskın yaptığı' kırtasiyede üç teşekkür ve bir onur belgesiyle bir sahte karne buldu. Ayrıca işyerinde sahte karne hazırlamada kullanılan renkli yazıcı da emniyete götürüldü. Kırtasiyenin sahibi gözaltına alındı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.