63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

KISAS MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın kültür ve sanat alanında hizmet vermesi talimatlarıyla hizmete sunulan Kısas Kültür Merkezi yoğun ilgi gördü. Gençlerin ve kadınların keyifli zaman geçirdiklerini belirten mahalle sakinleri, Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

KISAS MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
Paylaş:

 

 

Haliliye Belediyesi’nin Kısas Mahallesine kazandırdığı Kültür Merkezi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kısas Mahallesinde bulunan eski belediye hizmet binası, Kültür Merkezine dönüştürüldü. Kısa süre içerisinde hizmete sunulan Kısas Kültür Merkezi, kadınlara ve gençlere hitap eden kurslarıyla bölge sakinlerinin uğrak adresi oldu. Kadınlar; dikiş-nakış kursu, el sanatları atölyesiyle bir yandan keyifli zaman geçirirken, bir yandan da meslek öğreniyor. Gençler ise okuma salonu, derslik ve bilgisayar kursu ile eğitim alırken, müzik sınıfından aldıkları saz kursuyla aşıklık geleneğini yaşatıyor.

 

Kısas Mahallesine kazandırılan kalıcı eser ile bölgenin sosyal donatı alanı ihtiyacının karşılandığını ifade eden Mahalle Muhtarı Davut Ersöz, mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileterek, “Öncelikle Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a Kısas’a yapmış olduğu Kültür Merkezi için Kısas halkı adına çok teşekkür ederim. Bu, Mehmet Canpolat’ın bize, Kısas’a eseridir. Muhtarlık odası, diğer yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim, sağ olsunlar, var olsunlar” ifadelerini kullandı.

 

Dikiş-Nakış ve El Sanatları Atölyesinden faydalanan kursiyer kadınlar ise daha önce vakit geçirecekleri bir Merkez olmadığını ifade ederek, Başkan Canpolat’a teşekkür etti. Keyifli zaman geçirdiklerini kaydeden kursiyerler, “Kısas Kültür Merkezini açtığı için Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederiz. Önceden hiçbir şey yapamıyorduk, canımız çok sıkılıyordu evde, bir uğraşımız, bir becerimiz yoktu. Çok şükür açıldı, çok mutluyuz. Kendimizi önemsiyoruz, özgüvenimiz geldi kadınlar olarak. Bir şeyler yapmak çok güzel bir duygu. Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ederim, bize bu kalıcı eseri bıraktığı için” sözlerine yer verdi.

 

Mahalle sakinleri ise Kısas Mahallesine kazandırılan kalıcı eser dolayısıyla teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi:

 

“Belediye binamız, atıl bir hale gelmişti. Sağ olsun, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat sayesinde Kültür Merkezine dönüştürüldü. Bu şartlar altında annelerimiz, kardeşlerimiz; okuma-yazma, dikiş-nakış, saz kursuna katılıyor. Mahalle için çok iyi, çocuklarımız eğitim görüyor.”

 

“Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Gerek kültür evi, gerek taziye evlerimiz, gerek yollarımız. 2019’dan bu yana bize hizmet etti. Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Eski belediye binası atıl durumdayken, kendisi buraya kültür

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.