63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Konyaaltı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti

Konyaaltı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan başkanlığında gerçekleşti.

Konyaaltı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti
Paylaş:

Konyaaltı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan başkanlığında Konyaaltı Belediyesi Beydağları Salonu’nda gerçekleşti. Konyaaltı Belediyesi Kasım Ayı Meclisi, mecliste grubu olan partilerin sözcülerinin konuşması ve Başkan Kotan’ın konuşmalarıyla başladı.

Tüm gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edildiği mecliste konuşan Kotan, “Bu ay hepimiz için matem ayı. Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 87’nci yılı. Bizler, Konyaaltı’nda verdiğimiz tüm hizmetleri Ata’mızın bize gösterdiği hedefler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Atatürk’ün fikir ve ilkeleriyle yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.