63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Koton'dan yurt dışında mağaza açılışı

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Katar'da yeni mağaza açtı.

Koton'dan yurt dışında mağaza açılışı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizce, 2025 yılının ikinci yarısında GCC/Körfez Bölgesi'ndeki yoğunlaşma odağımız kapsamında bölgede 10'a yakın yeni mağaza açılışının planlandığı belirtilmişti. Söz konusu plan kapsamında Katar'daki ikinci kurumsal mağazamız da Doha'da yer alan City Center Alışveriş Merkezi'nde 18 Aralık 2025 tarihinde açılmış olup, bu açılışla beraber 2025 yılının ikinci yarısında Körfez Bölgesi'nde yeni açılan kurumsal mağaza sayımız 10 olarak gerçekleşmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Frigo-Pak'tan iş anlaşması

Akışın sonuna geldiniz.