63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Küçükçekmece’de ″Profesyonel″ oyunu son kez sahnelendi

Devlet Tiyatroları repertuvarında 15 yıl boyunca kapalı gişe sahnelenen "Profesyonel" oyunu, son temsilini Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Küçükçekmece’de ″Profesyonel″ oyunu son kez sahnelendi
Advert
Paylaş:

750’yi aşkın temsil sayısına ulaşan Profesyonel oyununun veda sahnesi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde kuruldu. 

Başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler, sistem ve birey çatışmasını evrensel bir dille ele alan metnin güncelliğini hiç kaybetmediğini ve her temsilde izleyiciyle farklı bir bağ kurduğunu belirtti.

Sırp yazar Duşan Kovaçeviç’in kaleme aldığı ve Türkiye genelinde binlerce sanatsevere ulaşan yapım, Küçükçekmece’deki son gösterimiyle sahne yolculuğunu tamamladı.

Yetkin Dikinciler ve Bülent Emin Yarar’ın başrollerini paylaştığı oyun, üç günlük final programında 1300’ü aşkın seyirci tarafından izlendi. Küçükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen bu veda etkinliği ile oyun, Devlet Tiyatrosu tarihindeki yerini aldı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.