63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, TDK heyetini kabul etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert’in de yer aldığı heyeti kabul ederek 13 Mayıs Türk Dil Bayramı’na yönelik projeleri görüştü.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, TDK heyetini kabul etti
Paylaş:

Türk Dil Kurumu Başkanı Mert ve beraberindeki heyet, 3 Nisan 2026 tarihinde Mehmet Nuri Ersoy tarafından makamında kabul edildi.

Toplantıya ayrıca Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, Karaman Milletvekilleri Osman Sağlam ve Selman Oğuzhan Eser ile Birol İnceciköz katıldı.

Toplantıda, 13 Mayıs Türk Dil Bayramı kapsamında planlanan etkinlikler ve Türk dili ile kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik projeler ele alındı.

Prof. Dr. Mert, kabullerinden dolayı Bakan Ersoy’a teşekkür ederek, toplumsal dil bilinci ve kültürel değerlerin korunması çalışmalarının Bakanlık himayesinde yürütülmesinin önemini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.