63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Kupada Rakibimiz Zonguldak Kömürspor

Şanlıurfasporumuz Ziraat Türkiye kupası 2. elem turunda 2. Lig Beyaz grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor ile eşleşti. Karşılaşma 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Zonguldak’ta oynanacak

Kupada Rakibimiz Zonguldak Kömürspor
Advert
Paylaş:

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda yapıldı. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları, idarecileri ve davetliler katıldı.

Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda karşılaşmalar 20, 21 ve 22 Eylül 2016 tarihinde oynanacak.

Açılış konuşmasını yapan TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, şöyle konuştu:

“Değerli başkanlar, değerli yöneticiler en güzel dileklerimi sizlere iletmek istiyorum. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirören’in de selamlarını ve başarı dileklerini sizlere iletiyorum. Ziraat Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Spor yaptığım yıllarda hatırlıyorum. Yurt dışında ve ülkemizde bu kupaya katılmak ve kazanmak hayli etkiliydi. Çok sansasyon yaratırdı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz de Türkiye Kupası’na çok ciddi önem veriyoruz. Ama bu sadece Türkiye Futbol Federasyonu’nun katkısıyla olmaz. Kulüplerle ve sponsorlarla olur. Ziraat Bankası’na ve A Spor’a teşekkür ediyoruz. Bu bir bütün. Bu işin başarıya ulaşması için herkesin aynı anda hareket etmesi gerekir. Bu kupa güzelliğini çok daha yukarılara taşımak gerekir. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu, Türkiye Kupası’nın da çok daha iyi yerlerde olması için maddi manevi çaba içerisinde. Zor günlerden geçiyoruz. Zor günlerde sporun önemi bana göre sanat ve kültürle birlikte bir kez daha artıyor. Tüm takımların katıldığı ve Fair-Play’in önde olduğu, güzel oyunu görmek istiyoruz. Fair-Play çok önemli. Her kulüp sahaya başarı için çıkıyor. Bu başarıyı istemek herkesin hakkıdır. Bu güzel oyunu en avantajlı şekilde sizlere sunmak ve adaletli bir şekilde devam ettirmek bizim görevimiz. Güzel oyuna katkı vereceğiz. Fair-Play’i çok önemsiyoruz; bir kez daha vurguluyorum. 98 takım katılıyor şu an bu kuraya. Süper Lig’den 8 takımımız var. TFF 1. Lig, 2. Ve 3. Liglerden katılımımız var. Demin de söyledim. Yurt dışında amatör takımlar, büyük takımlarla oynar; sürprizler olurdu. Biz de 81 ilde futbolu yaşatmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. 6 tane BAL Ligi takımı da bu yarışmanın içerisinde. Ben en üst ligden, BAL Ligi’ne kadar tüm takımlara başarılar diliyorum. Güzel oyunun en önemli esprisi de sürprizlere açık olması… Türkiye Kupası 2. turda da tek maçlık statüde olduğu için sürprizlere açık. Bu heyecanı hep birlikte yaşamak istiyoruz. Sizlere şahsım ve yönetim kurulumuz adına başarılar diliyoruz. Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Kurban Bayramımızın milletimize, insanlığa ve spor camiasına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Saygılar ve sevgiler sunuyorum.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Devlet Çözmezse 'Orman Kanunu' Çözecek!

Akışın sonuna geldiniz.