63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lahbib: Brüksel saldırılarının 10. yılında kurbanları anıyoruz

Brüksel, 22 Mart (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Hadja Lahbib, Brüksel saldırılarının 10. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajda, kurbanları ve ailelerini anarak yaşanan acının tazeliğini koruduğunu ifade etti.

Lahbib: Brüksel saldırılarının 10. yılında kurbanları anıyoruz
Paylaş:

Avrupa Birliği (AB) Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Hadja Lahbib, 2016 yılında Brüksel’de meydana gelen terör saldırılarının yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı paylaştı.

Saldırının yarattığı yıkıma ve kurbanlara değinen Lahbib, "On yıl önce Brüksel saldırıları onlarca insanın canını aldı ve çok daha fazlasının hayatını paramparça etti. Acısı hala taze" dedi.

Dayanışma ve anma vurgusu yapan Lahbib, "Düşüncelerimiz aileler ve sevdikleriyle birlikte. Birlikte, sessizlik içinde hatırlıyoruz. Unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.