63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lahbib, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Bio ile bir araya geldi

Brüksel, 25 Haziran (Hibya) – Avrupa Birliği’nin Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komisyon Üyesi Hadja Lahbib, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüştü.

Lahbib, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Bio ile bir araya geldi
Paylaş:

Avrupa Birliği’nin Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komisyon Üyesi Hadja Lahbib, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüşme gerçekleştirdi.

Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu Dönem Başkanlığı dolayısıyla Bio'yu tebrik ettiğini ifade eden Lahbib, "Görüşmemizde Sahel, Sudan ve Mpox konularını ele aldık ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde Sierra Leone’un BM Güvenlik Konseyi Başkanlığı öncesinde iş birliğimizi derinleştirme konusunda mutabık kaldık" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.