63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lammy: Kremlin tüm siyasi tutukluları serbest bırakmalıdır

Londra, 17 Ocak (Hibya) - İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Kremlin’in tüm siyasi tutukluları serbest bırakması gerektiğini ifade etti.

Lammy: Kremlin tüm siyasi tutukluları serbest bırakmalıdır
Advert
Paylaş:

Rusya'da tutuklu muhalif Aleksey Navalny, 16 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti.

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy, Navalny'nin ölümünün üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen, Rus yetkililerin her türlü muhalefeti ezmeye devam ettiğini ve Navalny'nin 3 avukatını hapse attığını söyledi.

İngiltere ve ortaklarının net olduğunu belirten Lammy, Kremlin’in tüm siyasi tutukluları serbest bırakması gerektiğini dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.